Land dit budskab direkte i brugerens indbakke

“Selv om dit budskab lander direkte i brugerens indbakke, er der stadig støj på linjen. Det er nok ikke den eneste e-mail, din udkårne har fået i dag… langt fra.”
Åh nej! Ikke endnu en e-mail…

Åh jo!

For selv om vi bombarderes med e-mails hver dag, virker det stadig at sende nyheder, tilbud og andet godt til din målgruppe.

Tænk en gang: Du kan sende dit budskab direkte til brugeren, som aktivt har sagt ja tak til at modtage det. Nærmere kommer man ikke en, der er klar til at tage skridtet videre og købe det, du tilbyder!

Men (der er altid et men).

Selv om dit budskab lander direkte i brugerens indbakke, er der stadig støj på linjen. Det er nok ikke den eneste e-mail, din udkårne har fået i dag… langt fra.

Så det er altså ikke helt ligegyldigt, hvad du skriver i dine e-mails. Skriver du for meget, for lidt, for uinteressant, for rodet, ja, så bliver der med stor sandsynlighed klikket “Afmeld”.

Det er her, jeg står klar til at hjælpe! Kontakt mig hvis du vil tjene penge på e-mails >>

Gennem årene har jeg skrevet adskillige nyhedsbreve og e-mail kampagner for vidt forskellige kunder.

Jeg kan hjælpe dig med:

  • Emnelinje: En lille men utrolig vigtig del af nyhedsbrevet – hvad får brugeren til at åbne lige netop din e-mail?
  • Indhold: Helt fra bunden, ud fra dine noter… det bestemmer du!
  • Opsætning: Så du bedst muligt sikrer dig, at læseren klikker videre til køb, læs mere, tilmelding ell. lign.

Og ved du hvad? Jeg kan også hjælpe dig med at skabe et flot layout til dit nyhedsbrev. Et du kan bruge igen og igen. Og har du brug for hjælp til dit e-mail marketing system, siger du bare til!

Send flere e-mails helt automatisk

Det lyder for godt til at være sandt ik’?

Men den er god nok.

Det er muligt at opsætte en stribe gode e-mails, så modtageren får dem, når du ønsker det. Når først det er sat op, ryger de af sted automatisk, hver gang en bruger opfylder kriterierne for at modtage dem.

Så her fra kan du blot læne dig tilbage, mens din e-mail kampagne gør arbejdet for dig.

Det kan f.eks. være  e-mails, der aktiveres, når brugeren:

  • tilmelder sig dit nyhedsbrev – så er du sikker på, at de får godt indhold fra starten
  • har fyldt varer i indkøbskurven uden at have gennemført købet
  • har fulgt dig i lang tid – her kan du med fordel belønne loyaliteten med et særligt tilbud

Det bedste ved disse automation flows er… ja, at de er automatiserede. Så arbejdet skal kun gøres en gang – what’s not to like?

Og forresten… Vidste du, at du også kan sende e-mails ud til forskellige segmenter på din e-mail liste? På den måde får dine læsere kun indhold, der møder lige præcis deres behov. Se det er vejen til loyale læsere, der på sigt også bliver loyale kunder!

Du kan gøre det bedre!

Uanset om du har 2 eller 1000 kontakter på din e-mail liste, kan jeg hjælpe dig med at gøre dit nyhedsbrev eller e-mail kampagne til en god indtjeningsmulighed.

Og skulle du have brug for sparring omkring, hvordan du får flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev, så hjælper jeg også med det.

 

[E-kursus]: Sådan laver du landingssider, der fører til salg

Tilmeld dig og land dine kunder hos dig frem for konkurrenten

Udfyld navn og e-mail lige her og få 1. modul i din indbakke allerede i dag! Samtidig siger du ja til mit nyhedsbrev, hvor du lærer alt om tekster og markedsføring, der virker.

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig min privatlivspolitik. Og bare rolig, jeg hader også spam. Du kan afmelde dig til hver en tid.

[E-kursus]: Sådan laver du landingssider, der fører til salg 🚀

Tilmeld dig og land dine kunder hos dig frem for konkurrenten!

👉 5 e-mail moduler i din indbakke
👉 Trin-for-trin gennemgang
👉 Masser af tips og tricks undervejs
👉 Samlet overblik til fremtidig brug

Udfyld navn og e-mail lige her og få 1. modul i din indbakke allerede i dag! Samtidig siger du ja til mit nyhedsbrev, hvor du lærer alt om tekster og markedsføring, der virker.

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig min privatlivspolitik. Og bare rolig, jeg hader også spam. Du kan afmelde dig til hver en tid.